DUNYA KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dunya Kebab. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 14:27 Eerst bestelling geplaatst en de optie aangeduid om met cash te betalen bij aankomst. Pas na 15min kreeg ik telefoon dat hij mijn bestelling ging annuleren en dat ik met Bancontact moest betalen. Eten was dan ook echt ondermaats..
27 nov 2022 om 19:48 Alles was in orde Lekker en warm
6 nov 2022 om 18:51 Gewoon een schande. Veranderen half u bestelling als er iets niet is en wat je dan krijgt is gewoonweg walgelijk. 1ste en laatste keer. Onbegrijpelijk dat zo een zaak kan blijven bestaan
29 okt 2022 om 22:15 Alles in orde!! Lekker en op tijd geleverd!
25 okt 2022 om 19:28 Op tijd bezorgd. Superlekker en hele vriendelijk man!
14 okt 2022 om 8:27 Chujowe gościu podwiózł po 2 godzinach i jeszcze darł mordę ze nie miał dostawy tylko w odbiorze
10 okt 2022 om 14:19 Vriendelijke mensen, altijd paraat, lekker eten. Ze komen om 1u ´s nachts nog van Westerlo naar Grobbendonk om mijn lege maag te vullen. En ik ben ni eens vaste klant want bestel meestal vlakbij de deur, maar die waren gesloten. Buikje was dik, danku
10 okt 2022 om 10:52 heel vriendelijk personeel en lekker eten
10 okt 2022 om 9:36 Ik had niet eerst gekeken waar ik had besteld , ondanks de afstand , was het eten toch nog warm en geleverd binnen de opgegeven tijd .
7 okt 2022 om 22:34 Top Pizza’s (aanrader)